Real-træner efter to storsejre: Vi har stadig problemer

Det er endnu for tidligt at raskmelde Real Madrid, selv om Champions League-mestrene med to kæmpesejre i den seneste uge har svaret godt igen på en skuffende sæsonstart.

8-2-triumfen over Deportivo La Coruña i lørdags vakte opmærksomhed, men før hjemmekampen mod Elche tirsdag aften peger træner Carlo Ancelotti på, at der fortsat er meget at arbejde med, før Real Madrid ser ud, som han ønsker.

- Resultatet mod Deportivo var vældig godt, men det kan være vildledende, for vi skal stadig forbedre visse aspekter i vores spil, siger Carlo Ancelotti ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Vi har det samme problem som sidste år, men vores offensive spil er blevet meget bedre. Vi skal blive bedre i forsvaret, men alt i alt mener jeg, at vi er i bedre form end på samme tid sidste år, lyder det fra den italienske træner.

Real Madrid tabte to af de første tre kampe i den spanske liga, og krisetegnene var begyndt at melde sig, inden holdet slog Basel med 5-1 i Champions League i tirsdags.

Med Cristiano Ronaldo, James Rodriguez og Gareth Bale i topform fortsatte målfesten altså mod Deportivo, men Ancelotti kræver en ny god præstation af sine spillere mod Elche.

- Vi har brug for endnu et godt resultat for at give selvtilliden og stabiliteten et boost, siger Ancelotti.

Med seks point efter fire kampe er Real Madrid allerede seks point efter førende FC Barcelona i den spanske liga.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip