Reals tysker efter 2-0: God sejr på katastrofal bane

Real Madrid spillede sig onsdag aften meget tæt på avancement fra 1/8-finalerne i Champions League i fodbold.

Med en scoring i hver halvleg af henholdsvis Cristiano Ronaldo og Marcelo vandt de forsvarende vindere af turneringen onsdag 2-0 ude over Schalke 04.

Den tyske verdensmester Toni Kroos, som før denne sæson skiftede fra Bayern München til Real Madrid, er langt fra imponeret af banen i Gelsenkirchen.

- Vi havde det lidt svært, hvilket også skyldtes banen. Det skal ikke være nogen undskyldning, men banen var en katastrofe. Vi kan være meget tilfreds med 2-0, siger Toni Kroos ifølge nyhedsbureauet dpa.

Den spanske klubs ene målscorer Marcelo mener, at Real Madrid skal passe på Schalke 04 i returkampen den 10. marts.

- Alt kan ske i Champions League. Vi er ydmyge, og vi ved, at vi skal arbejde hårdt for at gå videre, præcist som vi gjorde i dag.

- Vi har en føring på to mål, men det er ikke ovre, siger den brasilianske venstreback.

Objektivt set skal der dog et lille mirakel til, hvis tyskerne skal gå videre.

Schalke 04's 19-årige målmand, Timon Wellenreuther, nød alligevel aftenen, selvom han ikke kunne være tilfreds med resultatet.

- Det var et stort øjeblik for mig, men jeg ville hellere have holdt nullet, end at have indkasseret to mål, siger teenageren.

Schalke 04 må glæde sig over, at Klaas-Jan Huntelaar slap for et brud på benet.

Den hollandske angriber blev kørt på hospitalet efter at være blevet udskiftet i første halvleg, men skaden viste sig ikke at være så alvorlig som frygtet.

/ritzau/

.

Dagens Gossip