Redningsmand efterlyser: Hvem er pigen klædt i lyserødt, der blev forsøgt voldtaget til Aalborg Karneval?

- Har her til formiddag sendt en klage til Nordjyllands Politi. 

Sådan indleder Miguel J. Valentine sin opdatering på Facebook, der beskriver sin oplevelse ved et af de voldtægtsforsøg, der plagede weekendens karneval i Aalborg. 

Ved et tilfælde stødte han på overfaldet, da han ville tisse i en gyde i byen. 

Læs også: Karneval i Aalborg: Fem kvinder udsat for overgreb

- Inde i den gyde jeg kom ind i hørte jeg en pige råbe om hjælp. Da jeg kiggede dybere ind i gyden, så jeg en mand og en kvinde, kvinden havde ikke meget tøj på, da manden havde travlt med at rive det af, selv stod han med det jeg vil kalde boxer-shorts ved knæene. 

- Jeg gik hen og tog fat i manden bedte ham pænt om at stoppe sin akt, pigen rejste sig op og løb grædende ud af gyden. Manden blev tilgengæld så sur, at han tildelte mig 3-4 slag i ansigtet, skriver Miguel J. Valentine i opslaget, der har fået næsten 5000 likes og 2000 delinger. 

Da Miguel fik fat i politiet efterfølgende, svarede de ham angiveligt, 'det var synd, men der er ikke noget, vi kan gøre ved det nu'. 

Læs også: 13 anholdt under rekordkarneval i Aalborg

I opslaget beder han den forurettede pige om at henvende sig til ham, så politiet kan få historien. 

Han beskriver hende som lyshåret og klædt helt i lyserødt, og han har vedlagt et billede af sig selv med maske, som han så ud den pågældende aften. 

Dagens.dk har været i kontakt med Miguel, der fortæller at han har været i kontakt med politiet, men at pigen endnu ikke er blevet fundet. Derudover ønsker han ikke at udtale sig yderligere, da han vil give politiet arbejdsro. 

 

Dagens Gossip