Region Syddanmark overtager ambulancedrift 15. august

Region Syddanmark og de kuratorer, der har haft ansvaret for konkursboet efter ambulanceselskabet Bios, har nu indgået en aftale om vilkårene for den videre ambulancedrift i regionen.

Aftalen betyder, at Region Syddanmark fra 15. august overtager driften af ambulancerne i de områder af Region Syddanmark, som Bios dækkede, før selskabet blev erklæret konkurs.

Det skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Siden skifteretten i Odense 27. juli erklærede ambulanceselskabet konkurs, har Region Syddanmark forhandlet med kuratorerne om at overtage medarbejdere og ambulancer med henblik på selv at overtage driften.

Aftalen er en såkaldt overdragelsesaftale, og der vil ske en virksomhedsoverdragelse af de tidligere Bios-medarbejdere til regionen.

Aftalen indeholder også vilkårene for, hvordan regionen overtager leasingen af ambulancerne, lejen af stationerne, varelager og driftsinventar.

- Jeg er meget glad for, at vi har fået en aftale på plads så hurtigt. Og det er min vurdering, at det er en rigtig god aftale, siger regionsrådsformand Stephanie Lose (V) i pressemeddelelsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip