Rekordmanden Totti: Offensivt spil er vejen frem

Tirsdag aften hentede italienske Roma et meget vigtigt point i Champions League, da holdet på udebane spillede 1-1 mod de engelske mestre fra Manchester City.

Veteranangriberen Francesco Totti udlignede Citys føring midt i første halvleg. Han tror på italiensk avancement trods hårde modstandere i gruppen som eksempelvis Bayern München.

- Vi ved, at vi er kommet i en svær pulje, og at vi skal spille op til vores bedste i hver kamp, hvis vi skal videre fra gruppen. Men spiller vi, som vi gjorde i aften, så har vi en god chance, siger Totti til Uefas hjemmeside.

Han mener også, at en offensiv tilgang til spillet er den rigtige vej at gå.

- Vi prøver altid at spille positiv offensiv fodbold mod gode modstandere, og det havde vi også succes med i aften, hvor vi spillede en rigtig god kamp, siger en tilfreds Totti.

Ud over det ene point kunne Francesco Totti også lade sig hylde efter tirsdagens runde.

Med målet til 1-1 blev den 38-årige angriber nemlig også den ældste målscorer i Champions League-turneringens historie. Den tidligere Manchester United-spiller Ryan Giggs havde tidligere rekorden.

Selvom der er stor tilfredshed hos veteranen Totti, mener Roma-træner Rudi Garcia sagtens, at spillet stadig kan blive bedre.

- Vi spillede langt fra op til vores bedste i dag, men kampen kan alligevel give os et selvtillidsboost. Vi har noget at sige i denne såkaldte dødens gruppe, siger Garcia.

Bayern München ligger efter dagens kampe på førstepladsen i gruppe E. Roma og Manchester City indtager henholdsvis anden- og tredjepladsen, mens CSKA Moskva agerer bundprop i gruppen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip