Rekordmanden Totti: Offensivt spil er vejen frem

Tirsdag aften hentede italienske Roma et meget vigtigt point i Champions League, da holdet på udebane spillede 1-1 mod de engelske mestre fra Manchester City.

Veteranangriberen Francesco Totti udlignede Citys føring midt i første halvleg. Han tror på italiensk avancement trods hårde modstandere i gruppen som eksempelvis Bayern München.

- Vi ved, at vi er kommet i en svær pulje, og at vi skal spille op til vores bedste i hver kamp, hvis vi skal videre fra gruppen. Men spiller vi, som vi gjorde i aften, så har vi en god chance, siger Totti til Uefas hjemmeside.

Han mener også, at en offensiv tilgang til spillet er den rigtige vej at gå.

- Vi prøver altid at spille positiv offensiv fodbold mod gode modstandere, og det havde vi også succes med i aften, hvor vi spillede en rigtig god kamp, siger en tilfreds Totti.

Ud over det ene point kunne Francesco Totti også lade sig hylde efter tirsdagens runde.

Med målet til 1-1 blev den 38-årige angriber nemlig også den ældste målscorer i Champions League-turneringens historie. Den tidligere Manchester United-spiller Ryan Giggs havde tidligere rekorden.

Selvom der er stor tilfredshed hos veteranen Totti, mener Roma-træner Rudi Garcia sagtens, at spillet stadig kan blive bedre.

- Vi spillede langt fra op til vores bedste i dag, men kampen kan alligevel give os et selvtillidsboost. Vi har noget at sige i denne såkaldte dødens gruppe, siger Garcia.

Bayern München ligger efter dagens kampe på førstepladsen i gruppe E. Roma og Manchester City indtager henholdsvis anden- og tredjepladsen, mens CSKA Moskva agerer bundprop i gruppen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip