Rema 1000 blev røvet af mand med pistol: Nu har politiet delt et billede af ham

Skrevet af Jesper Bengtson

08/10/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Har du set ham?

Mest læste i dag

I går fandt en yderst foruroligende episode sted ved en Rema 1000-butik i Langeskov.

Episoden har ført til, at Fyns Politi nu har bedt offentligheden om hjælp i forbindelse med episoden. Hændelsen fandt sted lørdag aften kl. 21.40 og har udløst en landsdækkende efterlysning.

Det skriver Ekstra Bladet.

En mand havde truet butikkens personale med en pistol, hvorefter han var forsvundet med et mindre kontantbeløb på lommen. Sådan lyder det fra politiets talsmand Henrik Strauss, der udtalte sig til Ekstra Bladet:

"Manden har truet personalet med en pistol, og fået et mindre kontant beløb med der fra."

I kølvandet på episoden har politiet nu spurgt borgerne om hjælp via et opslag på X, hvor de skriver følgende om gerningsmanden og situationen:

"Efter røveri i Rema1000 Langeskov lørdag aften kl. 2140 søger vi vidner. Robust bygget gerningsmand, 165-175 cm, iført mørk dunjakke, grå halsedisse, grå hue og sorte sko. Har du set noget i området før, under eller efter og kan hjælpe os? Så ring 114. Mvh. Vagtchefen", skriver politiet på det sociale medie X.

Fyns Politi har opfordret enhver, der har befundet sig i området før, under eller efter røveriet, til at træde frem som vidner. Deres samarbejde vil være afgørende for politiets efterforskning i denne sag, som har sat lokalsamfundet i Langeskov på vagt.

Røveriet har ikke blot udfordret butikkens sikkerhed, men har også udløst en kollektiv opmærksomhed omkring tryghed i området. Fyns Politi er fast besluttet på at finde gerningsmanden og bringe ham for retten, og de opfordrer alle med oplysninger til at træde frem og hjælpe med at løse denne alvorlige forbrydelse.