Remee vidne til kendis-slagsmål

Det er ikke kun fest og glade dage på party-øen Ibiza, hvor mange kendisser hvert år holder sommerferie. Således var der tirsdag aften ballade mellem to af øens vel nok mest kendte gæster.

Den danske hitmager og producer Remee sad på første parket, da sangstjernen Justin Bieber og skuespilleren Orlando Bloom kom op at toppes.

- Man ved man er på en happening restaurant når Orlando Bloom slår Justin Bieber i maven og bliver reddet af Leonardo DiCaprio indtil Naomi C får alle på bedre tanker. Men det er også sent nu. Godnat, skriver Remee på sin Facebookprofil.

Modellen Naomi Campbell er ellers kendt for selv at kunne uddele håndmadder, men onsdag aften havde hun altså en mere fornuftig hat på.

Hvad der ligger til grund for episoden, er ikke kendt, men noget kunne tyde på, at Orlando Blooms ekskone, modellen Miranda Kerr, kan være en del af årsagen til kamphanernes skænderi. I hvert fald uploadede Justin Bieber kort efter et billede af modellen i bikini, før han slettede det igen.

Forløbet efter at Orlando Bloom angiveligt har slået teenagestjernen i maven, er fanget på en video, som tmz.com har fået fingrene i.

Se den her: http://www.tmz.com/videos/0_6oeatk04/

Newspaq

 

Dagens Gossip