René Toft føler sig godt rustet til Spanien-kamp

Det bliver sværere og sværere modstandere, som Danmark ramler sammen med ved håndbold-VM i Qatar.

Men forsvarsstyrmanden René Toft Hansen er sikker på, at Danmark er klar til opgaven i kvartfinalen, hvor holdet skal møde de regerende verdensmestre fra Spanien.

- Spanien venter. Og jeg er sikker på, at Gudmundur (landstræneren, red.) vil komme med noget godt videomateriale på spanierne. Det er et stærkt hold, som vi har mødt mange gange.

- Det bliver en svær kamp, men jeg føler, at vi er godt rustet til den, siger René Toft.

Danmark gik ubesværet videre fra mandagens ottendedelsfinale mod Island, som hurtigt kom bagud med 0-5 og endte med at tabe 25-30.

- Jeg var utrolig tilfreds med starten. Vi var meget koncentrerede. Og det var en rigtig solid indsats over hele banen, lyder det fra René Toft.

Målet for Danmark har hele tiden været en plads blandt de fire bedste nationer, og den ambition lever i bedste velgående.

- Inden turneringen startede, havde vi som mål at komme til semifinalen, så selvfølgelig er det en lettelse, at vi er kommet et skridt tættere på.

- Nu mangler vi én kamp for at nå det store mål, vi har. Det bliver et brag af en kamp. Jeg tror ikke, Spanien er et hold, der ligger sig ned. Vi skal være der, siger stregspilleren.

/ritzau/

.

Dagens Gossip