Renee Zellweger: Derfor ser jeg så anderledes ud

Da Renee Zellweger i mandags trådte ud på den røde løber til Elle Women in Hollywood Awards, løb fotografernes blitz løs. For Renee Zellweger har ikke deltaget i lignende arrangementer i årevis, og nu så hun anderledes ud.

Læs også: Dronningen af botox: Jeg hader mit udseende

Der blev spekuleret i alt fra botox, kirurgi til en ny kur. Men nu tager skuespillerinden kendt fra Bridget Jones-filmene bladet fra munden.

- Jeg er glad for, at folk synes, at jeg ser anderledes ud. Jeg lever et anderledes, lykkeligt, mere fyldestgørende liv, og jeg er begejstret over, at man måske kan se det, siger den 45-årige stjerne til people.com.

Læs også: Victorias vilde forandring: Jeg vil ligne en oppustelig sexdukke

Hun hverken be- eller afkræfter kirurgi, men hun lægger vægt på, at det er flere år siden, at folk har set hende offentligt, og at hun dengang levede et stresset og usundt liv.

- Jeg er sund. Det var jeg i lang tid ikke god til at være. Jeg arbejdede efter et skema, der ikke realistisk kunne vare ved, og som ikke gav plads til at passe på mig selv, siger hun.

- Måske ser jeg anderledes ud. Hvem gør ikke det, når de bliver ældre? Ha. Men jeg er anderledes. Jeg er lykkelig, siger hun

 

Dagens Gossip