Retssag lige om hjørnet: Hannah Melissa får massemorders advokat

Sol Stoffregen

424 uger siden

|

24/05/2016

Dagens topnyheder

Onsdag begynder retssagen mod Hannah Melissa Ginic og hendes kæreste René Bæk, som begge er anklaget for at have overfaldet og truet Renés ekskæreste.

Den gravide Hannah Melissa, der venter sit tredje barn og er kendt for sin deltagelse i reportageserien “De unge mødre”, har kørt de tunge skyts i stilling forud for retssagen, der kan sende hende lang tid i fængsel - ikke mindst på grund af den unge mor har en tidligere voldsdom mod ekskæresten Max.

Læs også: Dette har hver tredje deltager i De Unge Mødre tilfælles: Kan du regne det ud?

Hun har nemlig valgt at skifte sin advokat Kaare Kristensen ud med Karoline Døssing Normann, der er et kendt navn inden for juraverdenen. Det skriver Realityportalen

Karoline Døssing Normann har tidligere forsvaret flere kendisser og sågar også seriemoderen Peter Lundin, der har fire liv på samvittigheden.

Læs også: Camilla fra De unge mødre har tabt 30 kilo: Her er opskriften på mit vægttab

Derud over har den kvindelige forsvarsadvokat kæmpet for den pensionerede cykelrytter Brian Holm, da han var anklaget for blufærdighedskrænkelser mod en 7-årig pige, hvilket den pensionerede cykelrytter blev frikendt for, men knap så heldigt gik det, da Karoline Døssing Normann forsvarede tv-clairvoyanten Graham Bishop, der var anklaget for dragsforsøg på sine døtre - han blev dømt i sagen.

Hannah Melissa og Renés tur i retten begynder onsdag kl. 9. 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler: