Riddersholm forklarer: Skulle gå for meget på kompromis

FC Midtjyllands tidligere cheftræner Glen Riddersholm nåede til et punkt, hvor han følte, at han skulle indgå for mange kompromiser. Og det var grunden til det øjeblikkelige stop i FCM.

Riddersholm vil dog ikke afsløre, hvilke kompromiser der er tale om, fortæller han i et interview med TV Midtvest.

- Når man som jeg prædiker om ærlighed, så er jeg nødt til at være ærlig over for mig selv.

- Jeg er kommet til et punkt, hvor der er nogle kompromiser i min hverdag, som jeg ikke mere kan indgå for at være den bedst mulige udgave af mig selv både som leder og træner for denne fantastiske klub, siger Riddersholm til tvmidtvest.dk

Det handler om for mange kompromiser, men mere vil Riddersholm ikke fortælle om årsagen til sit farvel til FCM.

- Det vil jeg ikke kommentere yderligere, fordi det her hold og den her klub står over for så store og vigtige opgaver, at den har brug for ro til at fokusere på fremtiden. Og det er det, al energien skal sættes ind på, siger han.

Riddersholm meddelte sin afgang på sportsdirektør Claus Steinleins kontor tidligt onsdag morgen. Riddersholm mener ikke, han har manglet opbakning fra klubbens ledelse.

- Nej, det føler jeg ikke. Midtjylland har givet mig mulighed for at udleve min drøm om at blive superligatræner. Men det er jo klart, at i den her branche kan man ikke garantere, at man får opbakning.

- Det er en hel naturlig lod i eliteidræt. Så det er ikke sådan, jeg har siddet og følt, at jeg ikke har haft opbakning, fastslår Riddersholm.

Det har været svært at sige stop lige inden FCM's deltagelse i Champions League-kvalifikationen.

- Det har også været det sværeste valg i mit liv. Det her er ikke let. Det er klart - som menneske og som familiefar og alle de relationer, man har opbygget - der har det været det sværeste valg i mit liv, siger Riddersholm.

/ritzau/

 

Dagens Gossip