Riddersholm om FCM-gensyn: Fantastisk at være tilbage

Det kom som et chok for de fleste, da Glen Riddersholm for knap et år siden valgte at forlade FC Midtjylland med øjeblikkelig virkning.

FC Midtjylland havde netop vundet det danske mesterskab, men på grund uoverensstemmelser med klubbens sportsdirektør, Claus Steinlein, kunne Glen Riddersholm ikke længere se sig selv som cheftræner for midtjyderne.

I stedet overtog Glen Riddersholm roret i AGF, og søndag vendte han så tilbage på MCH Arena for første gang siden bruddet med de midtjyske ulve.

- Jeg blev taget rigtig godt imod, og det har grundlæggende været en fantastisk oplevelse at komme tilbage.

- Jeg har brugt mere end en tredjedel af mit liv her i FC Midtjylland, og derfor var det dejligt at være tilbage og få hilst på mine gamle kolleger.

- Men da første kampen i gang, tænkte jeg ikke så meget over det. Der handlede det om at vinde, og så er det egentlig ligegyldig, hvem du møder, siger Glen Riddersholm efter 1-1-kampen.

Fra trænerbænken kunne Glen Riddersholm se sit mandskab bringe sig på sejrskurs midtvejs i første halvleg, men i anden halvleg blev AGF-spillerne mærket af pokalfinalen mod FC København tidligere på ugen.

Et opgør som aarhusianerne tabte med 1-2.

- I anden halvleg begyndte pokalkampen at sætte sig i benene på spillerne, men vi formåede alligevel at holde FC Midtjylland fra de helt store målchancer. Vi brød deres rytme med vores pres, og derved fik de svært ved at opbygge deres spil.

- Jeg havde været bekymret op til kampen på grund af vores mange omjusteringer, men jeg var meget tilfreds med spillernes præstation. De bestod både fysisk og mentalt, siger Glen Riddersholm.

Med resultatet er Glen Riddersholm fortsat uden sejr som AGF-træner i Alka Superligaen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip