Riddersholm: Sejre er vigtigere end rekorder

FC Midtjylland spillede lørdag aften klubbens 22. kamp i denne sæson i Alka Superligaen. Træner Glen Riddersholm kan dermed gøre en form for status for de første totredjedele af sæsonen.

Og det ser ikke skidt ud for holdet fra Heden. Midtjyderne ligger på en solid førsteplads med 12 point ned til forfølgerne fra FC København, der dog har en kamp i baghånden.

- Status er, at vi bliver ved med at spille godt, uanset hvad der sker. Vi har manglet kontinuitet i startopstillingen, men alligevel spiller vi flersidet og med mange våben.

- At vi ligger, hvor vi ligger, det skyldes jo ikke bare én eller to ting. Det skyldes, at vi har et hold, der arbejder stenhårdt hver dag og gerne vil blive dygtigere både individuelt og kollektivt, siger Riddersholm.

Især på hjemmebane har holdet været uhyggeligt stærke i denne sæson. Det er blevet til 12 sejre i 12 kampe. Rekorden for flest hjemmesejre i træk har FC København, som tilbage i 10/11 vandt 13 gange i træk på hjemmebane.

- Vi går på banen for at vinde og ikke for at slå rekorder. 12 kampe i streg er flot, men det her hold har efterhånden brudt så mange rekorder i dets korte levetid, at det ville da bare være passende at tage den her også.

- Kan vi fortsætte det her, så er det klart, at tingene ser rigtig gode ud. Nu handler det bare om at holde fokus og tage en kamp ad gangen, siger han.

Angriber Martin Pusic kom til FC Midtjylland fra Esbjerg i vinterpausen og har dermed ikke haft hjemmebane i Herning i ret lang tid, men er glad for de fine resultater på hjemmebanen.

- Jeg prøver at spille godt uanset hvilket stadion, jeg spiller på. Men med fans'enes opbakning, så er det nemmere at spille godt, og det glæder mig at score for fans'ene, siger han.

FC Midtjylland skal dog væk fra MCH Arena i næste runde, hvor topholdet skal en tur til Esbjerg den 5. april.

/ritzau/

 

Dagens Gossip