Rigmor Zobel skifter navn

Foto: Unger Anthon/Ritzau Scanpix.

51-årige Rigmor Zobel har valgt at skifte navn.

På fremtidige breve til Rigmor Zobel, vil der ikke stå ‘Zobel’ på. Hun har nemlig valgt at droppe Zobel. Det skriver Se & Hør. 

Læs også

Endnu en nedtur: Her bliver Jes Dorph også fyret fra

Rigmor er datter af den afdøde erhvervsleder Peter Zobel, og nu har hun valgt at skippe familienavnet. I stedet hedder hun Rigmor Ravn, og dermed er det kun hendes mands efternavn, som hun bærer nu. 

Tilbage i 2003 blev hun gift med Jesper Ravn, og indtil for nylig bar hun både efternavnet ‘Zobel’ og ‘Ravn’, men det er slut nu. 

De seneste 10 år har Rigmor ikke givet større interviews, og hun har heller ingen kommentarer til navneskiftet. I dag bor hun i Schweiz sammen med sin mand.

Den berømte rigmandsfamilie 

Familien Zobel har i mange år været fast inventar i ugeblade og aviser. Det er især skandalerne, der har været omtalt i medierne. 

Rigmor blev anholdt den 30. juli 2009 og sigtet for modtagelse og opbevaring af mindst 140 gram kokain med henblik på videresalg. Hun blev senere dømt i Københavns byret for at have modtaget et gram kokain seks gange, og det kostede hende en bøde på 20.000 kroner. Siden har hun indrømmet, at hun både har røget joints og taget kokain, skriver B.T. 

Familien Zobel har i mange år været fast inventar i ugeblade og aviser. Det er især skandalerne, der har været omtalt i medierne. Nu har Rigmor Zobel valgt at droppe familienavnet. Foto: Unger Anthon/Ritzau Scanpix.

“Ja, jeg har prøvet at tage kokain og ryge joints, hvem har ikke det? Og jeg er ikke spor flov over det. For hvis jeg var, ville jeg aldrig have gjort det. Folk, der kender mig, ved, at jeg er enormt åben. Nærmest ekshibitionistisk åben,” lød det tilbage i 2010 fra Rigmor. 

I 2017 forsøgte hun med hjælp fra en advokat at få flere medier til at trække artikler tilbage om sagen fra 2009. Men det blev ifølge Ekstra Bladet afvist af pressenævnet, da artiklerne ikke var 'af en sådan belastende karakter, at det skønnes rimeligt at hindre tilgængeligheden.”

Læs også

Melvin afslører forelskelse: Hun var 20 år ældre

 

 

 

Dagens Gossip