Riis erkender svigt som leder: Jeg var ikke moden nok

Bjarne Riis erkender over for TV2 Sport, at han svigtede som holdejer og ikke var moden nok til at tage ansvar og gå i den rigtige retning i sine første år som leder.

Den tidligere holdejer kommenterer nu for første gang den rapport, som Anti Doping Danmark (ADD) og Danmarks Idrætsforbund (DIF) offentliggjorde tirsdag.

Og selv om han er uenig i dele af rapporten, så erkender han, at han har svigtet som leder.

- Grundlæggende er deres konklusion, at jeg har svigtet som leder. Det må jeg bekræfte, og det beklager jeg på det dybeste, fortæller Bjarne Riis i et interview med TV2 Sport.

- Jeg må bare erkende, at jeg ikke var moden nok til at tage det ansvar og gøre det, der skulle til i de første år for at gå i den rigtige retning. Det er jeg meget ked af i dag, lyder det videre fra den tidligere holdejer.

De nye oplysninger om, at Riis kendte til brug af doping på sit hold, har givet den tidligere Tour-vinders image endnu et hak, og det er han selv klar over.

- Lige nu betyder det, at min troværdighed ikke er ret stor, og det er jeg udmærket godt klar over, siger Bjarne Riis i interviewet.

Omvendt hævder han så også, at han de seneste år har kæmpet hårdt for at rette op på tingenes tilstand på det hold, han siden solgte til den russiske rigmand Oleg Tinkov.

- Jeg har forsøgt igennem de sidste mange år at rette op på det og gøre det så godt, som jeg overhovedet kunne og tage det ansvar, som hører med, fortæller Riis.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip