Riis med blandede følelser: Vi havde vundet med Contador

Tinkoff-Saxo fik vist flaget på 13. etape af Tour de France, da holdets polske rytter Rafal Majka blev nummer to, og det efterlader manager Bjarne Riis med blandede følelser.

- Jeg er glad for det, som Rafal leverer, men samtidig bekræfter det, at Alberto Contador kunne være kørt hjem med den her sejr uden de store problemer.

- Jeg står med blandede følelser, siger Riis.

Det russiske hold måtte mandag sige farvel til Contador, som styrtede på en nedkørsel og brækkede sit skinneben.

Siden har holdet jagtet etapesejre. Forleden forsøgte Nicolas Roche, i går var det Daniele Bennati i en massespurt, men størst succes havde Majka på fredagens 13. etape, som blev vundet af løbets førende rytter Vincenzo Nibali.

- Det var fremragende kørsel af Rafa i dag. Nibali var lige en tand bedre. Desværre. Men vi forsøgte, siger Bjarne Riis.

Majka angreb fra favoritfeltet på sidste stigning og kørte hurtigt op til den førende Leopold König, men desværre for Tinkoff-Saxo angreb Nibali ikke længe efter.

- Vi kunne ikke vide, hvordan de ville køre bagved, om de vil lure lidt mere på hinanden. Desværre kører Nibali tidligt. Vi ville gerne have haft lidt mere forspring, siger Riis.

- Vi vil forsøge at komme med i et udbrud i morgen. Det er en lidt anderledes etape, og det vil være en god mulighed at sende nogle folk af sted, så vi kan se, hvad de kan. Så kan vi have Rafal til slut, for jeg tror, at han kan være godt med igen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip