Rio Ave-træner modsiger Kent Nielsen: AaB ikke favorit

Skrevet af admin

02/10/2014

Mest læste i dag

Rio Aves træner, Pedro Martins, afviser Kent Nielsens udmelding om, at AaB er svage favoritter i torsdagens Europa League-opgør i Aalborg.

AaB-træner Kent Nielsen vurderede på onsdagens pressemøde, at hjemmebanen giver nordjyderne en lille fordel.

- Nej, vi har respekt for den holdning, men sådan ser vi ikke på det. Vi er her for at vinde. Om det er ude eller hjemme, gør ikke dem til favoritter, siger Pedro Martins.

- Et godt resultat for os vil være at vinde kampen. Måske vil vi alt efter, hvordan kampen forløber, være tilfredse med uafgjort, siger han.

Rio Ave, der er med i Europa for første gang i klubbens historie, fik ligesom AaB en skidt start på gruppespillet i Europa League for to uger siden, da portugiserne tabte 0-3 på hjemmebane til Dynamo Kiev. I Rumænien blev AaB sænket med 0-6 af Steaua Bukarest.

- Dynamo Kiev er det stærkeste hold i gruppen, og så er der tre hold, der er jævnbyrdige med lige muligheder for at gå videre, mener Pedro Martins.

Selv om AaB tabte 0-6 til Steaua Bukarest, så har Rio Ave-træneren set kampen igennem, og han mener, at resultatet var misvisende. AaB var bedst i de første 55 minutter, men fik så målmand Nicolai Larsen udvist og lukkede fem mål ind på et kvarter.

- Det var ikke en normal kamp. AaB havde flere store chancer, så resultatet fortæller ikke sandheden. AaB gjorde det godt, men det ændrede sig efter det røde kort, siger Pedro Martins.

- AaB slog også Dinamo Zagreb med flere portugisiske spillere ud i kvalifikationen til Champions League. Tag det som et bevis på holdets styrke.

Kampen mellem AaB og Rio Ave spilles torsdag aften klokken 19.00 i Aalborg.

/ritzau/