Robben om Bayern-dukkert: Vi manglede kun målet

Bayern München havde svært ved at skabe det sædvanlige antal chancer i onsdagens Champions League-semifinale mod Real Madrid, som spanierne vandt 1-0.

Men Bayern-fløjen Arjen Robben mener alligevel, at sydtyskerne kan være tilfredse med præstationen i den spanske hovedstad. Kun én ting manglede - det vigtigste.

- Vi gjorde det godt og spillede en god kamp, men vi manglede at score et mål, siger Robben ifølge 3+.

Han mener, det er helt naturligt, at Bayern München ikke skabte et hav af målchancer, når man tager modstanderens styrke i betragtning.

- Man skal ikke glemme, at det her var en Champions League-semifinale mod et meget stærkt hold. Jeg synes, vi skabte nok til at score et mål, men det klarede vi desværre ikke, konstaterer Arjen Robben.

I stedet for at få en scoring ud af en massiv overvægt i boldbesiddelsen blev Bayern straffet af Real Madrids kontrastyrke, da Karim Benzema lavede kampens eneste mål efter 19 minutters spil.

- Der så man deres kvalitet. Det er et fremragende hold med utrolig meget kvalitet i frontkæden. Du kan ikke tabe bolden, det så vi ved målet. En-to afleveringer, så havde de spillet sig igennem, lyder det fra Robben.

Trods nederlaget forventer den driblestærke hollænder, at returkampen skal gribes an på nogenlunde samme facon.

- Vi må prøve at angribe dem igen. Vi spiller hjemme og må spille aggressivt. Men vi skal ikke angribe blindt, for så kan vi let ryge ind i en kontra igen, advarer han.

Returkampen spilles tirsdag i næste uge på Allianz Arena i München.

/ritzau/

 

Dagens Gossip