Robin med trist afsløring: Derfor sover Mathilde på hotel

Her ses Mathilde Beuschau samme med resten af sin familie, der i starten af 00'erne var med i Årgang 0. Foto: Malene Porup/Ritzau Scanpix

Så skete det, som ikke måtte ske, fortæller Robin.

Sidste år blev Mathilde Beuschau fra ‘Årgang 0’ og Robin Christensen fra ‘Ex on the Beach’ kærester. De flyttede hurtigt sammen, men nu er der kommet skår i glæden.

Læs også

Efter kritik: Elvira Pitzner sletter opslag på Instagram

Det fortæller Robin på Instagram.

“Så skete det, som ikke måtte ske, jeg er lige testet positiv for corona-virus. Det er noget fucking lort. Det er ikke lige det, jeg magter lige nu, og det gør mig faktisk ret ked af det. Ikke at jeg har det, men alle de følger, der kommer med af, at jeg har det,” forklarer han i en story. 

Han uddyber, at han ikke har været hårdt ramt. Han har haft lidt hovedpine og mistet smags- og lugtesansen. 

“Set fra den positive side, så har jeg mere tid til at bruge på mine klienter,” uddyber Robin Christensen, der arbejder som personlig træner.

Foto: Instagram @rbnfitness_dk

Mistanken om corona gjorde, at kæresten Mathilde Beuscha rykkede på hotel i går. Hun skal testes for corona i dag. Det fortæller hun i en story på Instagram. 

Stoppede i Årgang 0

Det er efterhånden en del år siden, Mathilde Beuschau og hendes familie forlod TV2-programmet Årgang 0. 

“Mine forældre fik ofte at vide, at vi blev opdraget forkert. At vi gik i det forkerte tøj, vi sagde de forkerte ting. Tingene blev altid gjort forkert. Så jeg tror bare, at det var bedst, at vi gik ud,” forklarer hun i Viaplay-programmet Boss Ladies

I dag arbejder Mathilde Beuschau som online coach, og det er arbejdet, der er hovedfokus for hendes medvirken i programmet. 

Mit arbejde som online-coach er hovedfokus for programmet, men det handler også om mig som en 20-årig pige, der skal have karrieren til at hænge sammen, og mit liv generelt,” siger hun til Ekstra Bladet. 

Læs også

Albert og Jenna afslører: Sådan er vores forhold nu

 

Dagens Gossip