Robin van Persie er tvivlsom til VM-semifinale

Skrevet af admin

|

08/07/2014

Dagens topnyheder

Hollands anfører, Robin van Persie, er i fare for ikke at blive klar til onsdagens semifinale mod Argentina ved VM i fodbold.

Det siger Hollands landstræner, Louis van Gaal, som lod både Robin van Persie og Daryl Janmaat stå over tirsdagens træning dagen før kampen i São Paulo.

Begge spillere er ramt af maveproblemer, og direkte adspurgt har Louis van Gaal ingen idé om, hvorvidt Robin van Persie bliver klar til kampen mod Lionel Messi og co.

- Jeg ved det ikke. Jeg må træffe en beslutning i morgen, jeg ved det ikke endnu. Men han er meget vigtig, siger landstræneren ifølge nyhedsbureauet dpa.

- Det er bedre, at han ikke træner, for det ville bare gøre det værre, siger Louis van Gaal.

Robin van Persie har scoret tre gange for Holland ved VM, men han er gået målløs fra banen i holdets seneste tre kampe ved slutrunden i Brasilien.

Manchester United-angriberen scorede to gange, da Holland ydmygede Spaniens verdensmestre med 5-1 i den første kamp i gruppespillet.

I den næste kamp lavede van Persie et enkelt mål, da Holland vandt 3-2 over Australien.

Landstræner van Gaal kan håbe på, at Nigel de Jong kan gøre et overraskende comeback, efter at han ellers blev meldt ude af VM på grund af en skade.

- Han blev testet i dag, men vi må vente og se, hvordan han har det i morgen, siger landstræneren.

/ritzau/