Robinho sikrer Brasilien sjette sejr på stribe

20/11/2013

Brasiliens fodboldlandshold fik tirsdag aften sin sjette sejr i træk, da Chile blev slået 2-1 i en venskabskamp.

AC Milan-angriberen Robinho headede sejrsmålet ind bag Chiles målmand Claudio Bravo i det 79. minut.

Maicon stod for forarbejdet til den afgørende scoring sammen med Brasiliens måske største talent, Neymar.

Der er Robinhos første scoring på landsholdet siden august 2011.

Allerede efter 14 minutter var Hulk på pletten og bragte Brasilien foran i kampen, der blev spillet foran knap 39.000 tilskuere i Toronto i Canada.

Eduardo Vargas udlignede for Chile i det 71. minut med et hårdt skud fra godt 16 meters afstand.

Chile anses af flere eksperter for en af outsiderne til at vinde næste år VM i Brasilien.

Og den vurdering blev styrket, da Chile i sidste uge vandt 2-0 over England på Wembley i London.

Hos Brasilien imponerede Neymar, der inden denne sæson skiftede fra hjemlandet til FC Barcelona. To minutter efter Chiles udligning fik Neymar et mål annulleret for offside.

Få minutter senere udmanøvrerede Neymar fuldstændig Chiles målmand, men måtte se sit skud blive blokeret af en forsvarsspiller på målstregen. I de sidste sekunder af kampen var Neymar igen tæt på at score.