Rockmusiker joker om flyulykke

Skrevet af admin

15/11/2014
Det kunne have endt rigtig, rigtig galt.Men heldigvis skete der ikke noget, da en flydør fløj af det fly, som U2-forsangeren Bono var med onsdag, da han skulle fra Irland til Berlin. Det eneste, der skete, var at sangeren mistede to af sine kufferter.Og på trods af ulykkens potentielt fatale konsekvenser tager den irske rockmusiker let på situationen.Det skriver WENN.com.- Måske er der nogle køer eller nogle får på en mark i Tyskland, som har et meget ømt hoved lige nu. Men vi regner ikke med, at der er nogen mennesker, som er kommet til skade, for så havde vi nok hørt om det nu. Det var faktisk vores eneste rigtige bekymring, for der skete ikke noget med os, siger den ikoniske U2-frontmand.Under flyveturen nåede Bono eller hans medpassagerer ikke at opfatte, at flydøren var røget af. De troede nemlig bare, at det var en voldsom turbulens, de oplevede.- Vi troede, at vi havde ramt noget turbulens, eller at der var sket noget med flyets hjul. Men det varede alligevel 25 minutter. Og vi var naturligvis meget lettede over, at flyets design gjorde, at der ikke kom trykfald inde ved os, fortæller rockeren.Ingen kom til skade under den turbulente flyvetur.Newspaq

Mest læste i dag

Det kunne have endt rigtig, rigtig galt.

Men heldigvis skete der ikke noget, da en flydør fløj af det fly, som U2-forsangeren Bono var med onsdag, da han skulle fra Irland til Berlin. Det eneste, der skete, var at sangeren mistede to af sine kufferter.

Og på trods af ulykkens potentielt fatale konsekvenser tager den irske rockmusiker let på situationen.

Det skriver WENN.com.

- Måske er der nogle køer eller nogle får på en mark i Tyskland, som har et meget ømt hoved lige nu. Men vi regner ikke med, at der er nogen mennesker, som er kommet til skade, for så havde vi nok hørt om det nu. Det var faktisk vores eneste rigtige bekymring, for der skete ikke noget med os, siger den ikoniske U2-frontmand.

Under flyveturen nåede Bono eller hans medpassagerer ikke at opfatte, at flydøren var røget af. De troede nemlig bare, at det var en voldsom turbulens, de oplevede.

- Vi troede, at vi havde ramt noget turbulens, eller at der var sket noget med flyets hjul. Men det varede alligevel 25 minutter. Og vi var naturligvis meget lettede over, at flyets design gjorde, at der ikke kom trykfald inde ved os, fortæller rockeren.

Ingen kom til skade under den turbulente flyvetur.

Newspaq