Rockstjerne savner magtfulde kvinder

Verden bliver et bedre sted, hvis kvinder får lov til at styre den.

Det mener den 50-årige rockstjerne Lenny Kravitz i hvert fald. I et interview med magasinet Flatt afslører superstjernen, at han gerne så, at flere kvinder fik mere magt.

- Personligt synes jeg, at kvinderne burde styre vores samfund. Kvinder er mere følsomme, de har meget bedre intuition, og i sidste ende er de også stærkere, siger "Fly Away"-stjernen.

Og Kravitz ved, hvad han taler om. I hvert fald har han i tidens løb været sammen med mange kvinder. Men superstjernen indrømmer, at det som musiker er svært at opretholde et fast parforhold.

- Det svære ved det er, at jeg hele tiden bevæger mig rundt i verden. Sådan er livsstilen. Når du har en turné booket, som varer i halvandet år, ved du, hvor du skal være hele tiden. Men så er det også nødvendigt, at du finder en kvinde, som er villig til at tage med dig rundt, forklarer han.

Til sommer får Kravitz' danske fans måske en mulighed for at gøre kur til den 50-årige rockmusiker. Her lægger han nemlig vejen forbi Bøgeskoven i Skanderborg, hvor han skal spille til Smukfest 2015.

Newspaq

 

Dagens Gossip