Rodgers roser United efter smæk: De Gea var fantastisk

Selvom Manchester United med en hjemmesejr på 3-0 bankede Liverpool endnu længere ned af ranglisten i Premier League, har Liverpool-manager Brendan Rodgers plads til ros til ærkerivalerne.

- David de Gea var kampens bedste spiller. Han har haft fire-fem lignende kampe i denne sæson.

- David er en målmand i topklasse, og hans evner til at redde bolden er fremragende, men også hans måde at fordele sig på. Han ved, hvornår han skal gå langt, siger Rodgers til Sky Sports.

Det var Wayne Rooney og Juan Mata i første halvleg og Robin van Persie i anden, der sørgede for, at United hev en sejr hjem på Old Trafford.

Alt i alt har det været en dårlig uge for Liverpool. Tirsdag blev klubben sendt ud af Champions League, da holdet spillede 1-1 mod Basel.

Søndagens kamp efterlader Liverpool 10 point under Manchester United i Premier League. Brendan Rodgers ser på trods af nederlaget optimistisk på spillernes indsats.

- I dag kreerede vi mange chancer, hvilket vi ikke har gjort tidligere.

- Jeg vil fortsat lede efter løsninger. Det har været svært i år, men sådan er spillet. Det er tydeligt, at vi ikke har haft nok chancer og scoret nok mål, siger han.

Ikke overraskende er Manchester Uniteds manager, Louis Van Gaal, enig med Rodgers i David de Geas målmandsevner. Faktisk kan han takke målmanden for at kompensere for United-truppens haltende spil den seneste tid.

- Jeg er glad for, at vi har holdt målet rent. Det er på grund af David de Geas fantastiske reaktionsevne, siger han til BBC.

Manchester United ligger i øjeblikket nummer tre i Premier League - otte point fra førerholdet Chelsea. Liverpool må nøjes med en 10. plads.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip