Rørt Bendtner skriver kærlighedserklæring

Skrevet af admin

16/12/2014
Den 16. december er en stor og betydningsfuld dag for fodboldspilleren Nicklas Bendtner.Hans søn, Nicholas, fylder år, og i den anledning har Bendtner delt et billede på sin Instagram-profil af ham og sønnike i et kærligt fællesfoto. Far-Bendtner trutter læberne mod en storsmilende Nicholas, der onsdag kan puste fire lys ud på lagkagen.- Ord kan ikke beskrive, hvor meget jeg elsker dig. Det er sindssygt, at det er fire år siden, at jeg satte mig ved siden af dig og græd mine øjne ud, skriver Bendtner til far-søn-fotoet og fortsætter hyldesten:- Det var det første af mange specielle øjeblikke, du har givet mig. Jeg er sikker på, at du vil vokse op til at være noget ekstraordinært. Tillykke Nicholas Bendtner, skriver den stolte far.Moren til lille Nicholas er baronessen Caroline Fleming, som til dagligt bor i den engelske hovedstad, London, mens Bendtner til dagligt arbejder for den tyske klub Wolfsburg.Se billedet af Bendtner og junior her: http://instagram.com/p/wqKuL0A_ka/?modal=trueNewspaq

Dagens topnyheder

Den 16. december er en stor og betydningsfuld dag for fodboldspilleren Nicklas Bendtner.

Hans søn, Nicholas, fylder år, og i den anledning har Bendtner delt et billede på sin Instagram-profil af ham og sønnike i et kærligt fællesfoto.

Far-Bendtner trutter læberne mod en storsmilende Nicholas, der onsdag kan puste fire lys ud på lagkagen.

- Ord kan ikke beskrive, hvor meget jeg elsker dig. Det er sindssygt, at det er fire år siden, at jeg satte mig ved siden af dig og græd mine øjne ud, skriver Bendtner til far-søn-fotoet og fortsætter hyldesten:

- Det var det første af mange specielle øjeblikke, du har givet mig. Jeg er sikker på, at du vil vokse op til at være noget ekstraordinært. Tillykke Nicholas Bendtner, skriver den stolte far.

Moren til lille Nicholas er baronessen Caroline Fleming, som til dagligt bor i den engelske hovedstad, London, mens Bendtner til dagligt arbejder for den tyske klub Wolfsburg.

Se billedet af Bendtner og junior her: http://instagram.com/p/wqKuL0A_ka/?modal=true

Newspaq