Rørte kendisser hylder afdød komiker ved Emmy

Verden begræder stadig skuespilleren Robin Williams' pludselige død og hylder ham for sit enestående bidrag som menneske og skuespiller.

Således delte Williams' komikerkollega Jimmy Kimmel et billede på sin Twitter-profil af sig selv i gallatøjet på vej til årets Emmy-uddeling, så man kan se hans regnbuefarvede seler under vesten. Til billedet skriver han "Metroen til Emmy. Mork." Selerne refererer til de karakteristiske regnbuefarvede seler, som Williams' havde på i gennembrudsrolle som alienen Mork i tv-serien "Mork & Mindy."

Billedet er taget i en helt almindelig metro, som Kimmel og hans kone brugte som transportmiddel for at ankomme til den overdådige prisuddeling, der hylder tv-branchen.

Også Williams mangeårige bedsteven, komikeren Billy Crystal, hyldede "Good Will Hunting"-stjernen med en rørende tale under prisuddelingen:

- Han var den bedste ven, du nogensinde kunne forestille dig at have, sagde Crystal, der var tydeligt berørt af vennens pludselige død.

- Det er meget svært at tale om ham i datid, fordi han stadig er så tilstede i dag. Han var den klareste stjerne i hele komiker-galaksen, sagde Crystal, der sluttede sin hyldest af med at sige:

- Robin Williams, sikke et koncept.

63-årige Williams døde den 8. august og havde selv to Emmy-statuetter stående.

Se Billy Crystals rørende tale: http://www.huffingtonpost.com/2014/08/25/robin-williams-in-memoriam-emmy...

Se Fallons sele-hyldest: https://twitter.com/jimmykimmel

Newspaq

 

Dagens Gossip