Roger Federer bliver klar til Davis Cup-finale

Det schweiziske tennislandshold kan skyde med det helt tunge skyts, når holdet i den kommende weekend skal forsøge at vinde Davis Cup-finalen for første gang.

Landets helt store stjerne Roger Federer er nemlig kommet sig over den skade, der holdt ham ude af slutkampen i sæsonfinalen i London i sidste weekend, og er klar til at møde Frankrig.

Dermed kan Schweiz stille med et frygtindgydende hold bestående af verdensranglistens nummer to, Federer, og nummer fire på samme liste, Stanislas Wawrinka.

Federer har kæmpet med rygproblemer, men var torsdag tilbage i træning på den indendørs grusbane i Lille, hvor finalen skal spilles.

Det bliver i øvrigt Wawrinka, der åbner ballet mod Frankrigs Jo-Wilfried Tsonga fredag, mens Federer efterfølgende skal op imod Gaël Monfils.

Søndag starter Federer mod Tsonga, mens Wawrinka skal ud i en potentielt altafgørende match mod Monfils.

Lørdagens double står mellem schweizerne Marco Chiudinelli og Michael Lammer, der møder Julien Benneteau og Richard Gasquet.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip