Roma i undertal fighter sig til point mod Juventus

03/03/2015

Med 13 spillerunder igen i Serie A ser det ud til, at Juventus vinder det italienske fodboldmesterskab for fjerde år i træk.

AS Roma, som indtager andenpladsen i ligaen, formåede mandag aften på hjemmebane ikke at mindske mesterholdets forspring i en direkte duel mellem nummer et og to i ligaen. Topkampen i hovedstaden endte 1-1.

Med 25 minutter tilbage af opgøret så det ud til, at Juventus ville trække yderligere fra i topstriden.

Carlos Tévez bragte nemlig udeholdet foran 1-0, da den argentinske angriber scorede på et frispark.

Det var noget af en lussing for Roma. Grækeren Vassilis Torosidis havde begået frisparket mod gæsternes Arturo Vidal, og det kostede Torosidis gult kort nummer to og dermed en udvisning.

Roma kæmpede videre i undertal, og efter en dødbold faldt 1-1-målet med lidt over 10 minutter igen.

Seydou Keita fik headet mod mål, og Juventus-spilleren Claudio Marchisio fik rettet bolden i eget net.