Rosenborg om Bille-tiltale: Vi afventer dommen

Den norske fodboldklub Rosenborg blev tirsdag gjort bekendt med, at der rejses tiltale mod klubbens danske angriber Nicki Bille Nielsen, der i april blev anholdt efter et klammeri med politiet i København.

- Vi må forholde os til tiltalen og kommer ikke til at gøre mere, inden vi ved, om han er dømt eller ej. Vi må bare afvente og se, hvad der sker, siger klubbens daglige leder, Tove Moe Dyrhaug, til VG.

- Vi kan ikke dømme nogen nu. Jeg kender ikke til tidsperspektivet, men jeg vil tro, at det tager noget tid, inden vi får en afgørelse, siger Tove Moe Dyrhaug.

Nicki Bille Nielsen befinder sig nu i klubben, hvor han tirsdag træner, bekræfter Rosenborgs pressechef.

- Han døjer med en skade, men trænede i går og skal også træne normalt i dag, siger Harald Pedersen til VG.

Klubben har tidligere erklæret sin opbakning til Bille. Men den krævede at han skulle gå på et kursus, der skal lære ham at kontrollere sine vredesudbud.

- Vi har set to videoer af episoden og snakket med Nickis advokat og agent. Vi har også talt med politiet i København, så vi har fået et godt billede af, hvad der er sket. Vi har ingen grund til ikke at tro på Nicki Bille, sagde Rosenborgs sportschef Erik Hoftun på et pressemøde 24. april.

Bille har gennem hele forløbet erklæret sin uskyld i forhold til anklagerne om vold.

/ritzau/

 

Dagens Gossip