Rumænsk kabeltyv med indrejseforbud er tilbage i brummen

Det er fredag aften lykkedes politiet i København at få fat i en af de personer, som menes at være skyld i de mange forstyrrelser af S-togstrafikken den seneste uge.

En 38-årig rumænsk mand blev af politiet anholdt klokken 20.27. Han mistænkes for at stå bag nogle af de seneste tyverier af togkabler.

Manden, der blev pågrebet i Hvidovre, er i forvejen kendt af politiet for tyverier og har før fået forbud mod at rejse ind i Danmark.

Han er sigtet for kabeltyveri og omfattende forstyrrelse af samfærdselsmidler, oplyser politiet i en meddelelse.

- Vi mener, at han stod bag et tyveri af kabler natten til søndag i Vallensbæk. Vi fandt noget værktøj derude, som kan sættes i forbindelse til ham, siger Jacob Krogh, kriminalassistent ved Københavns Vestegns Politi, til Ritzau.

Den anholdte er ifølge politiet tidligere blevet dømt for kabeltyveri. Det skete i 2014.

Rumæneren havde ikke noget værktøj på sig, da han blev pågrebet, men politiet har fundet et koben i en taske, som menes at tilhøre den sigtede.

- Politiet håber med anholdelsen af personen, at det er lykkedes at få sat en stopper for de meget generende tyverier af kobberkabler, som især pendlerne mellem Køge og København har været kraftigt generet af de seneste par uger, hedder det i meddelelsen.

Tidligere på ugen ransagede politiet en skrothandler i Københavns Sydhavn. I den forbindelse blev tre mænd anholdt.

Det seneste kabeltyveri fandt sted natten til torsdag ved Brøndby Strand.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip