Rumba ruinerede Vild med dans for skuespiller

Sensuelle rytmer, masser af vuggende hofter og en del fejl i fodsætningen var på repertoiret, da Vild med dans lørdag aften lod danserne afprøve deres færdigheder i rumba og slowfox.

De to danse bliver betegnet som nogle af de sværeste, danserne skal lære i showet, fordi de er så langsomme, at alle fejl bliver tydelige.

For skuespilleren Charlotte Fich og partneren, Marc Christensen, blev det den sidste aften på gulvet i danseshowet, der i denne weekend var rykket til lørdag på grund af Danmarks landskamp fredag aften.

 De var i omdans mod skuespilleren Thomas Ernst og hans partner, Malene Østergaard.

Mens Charlotte Fich og partneren havde fået 20 point af dommerne, var det kun blevet til 16 for Thomas Ernst og Malene Østergaard. Men seerne mente altså, at Thomas Ernst skulle have endnu en chance.

Igen var det de tidligere fodboldspiller Allan Simonsen og partneren Sofie Kruuse, der fik lavest point af dommerne - kun otte af slagsen blev det til. Men seerne var igen med parret.

Lørdag aften var det ikke kun på dansegulvet, der var kendisser at  finde. For på scenen optrådte både den britiske sanger Olly Murs samt de danske popprinser Rasmus Nøhr og Burhan G med hvert et af deres hits.

Der er nu syv par tilbage i konkurrencen.

Newspaq

 

Dagens Gossip