Ruskevold: De Unge Mødre-Stine kræver højere erstatning

Skrevet af Ann Katrine Warren

|

27/09/2013

Dagens topnyheder

Hun sad varetægtsfængslet i mere end et halvt år, men et år senere opgav politiet at rejse sigtelse mod hende. Derfor kræver 23-årige Stine Hesselholdt, som også har deltaget i tv-serien "De Unge Mødre," nu en højere erstatning, end de 146.000 kroner hun allerede har fået tilkendt.

- Der kom nogle modbydelige reaktioner fra omverdenen. Og jeg følte, at alle kiggede på mig som om, at jeg var en ond børnemishandler, lød det blandt andet fra den unge mor som torsdag var mødt op i retten i Holbæk med et erstatningskrav på 700.000 kroner. Det skriver Nordvestnyt.

LÆS OGSÅ: De Unge Mødre: Forvandling fra Line Sofie til Esben

Den 28. juni 2010 blev Stine Hesselholdt anholdt og fængslet, idet hun var mistænkt for ruskevold mod sin få måneder gamle søn Benjamin. Hun sad varetægtsfængslet indtil januar 2011, men i mellemtiden var begge hendes børn blevet fjernet fra hende.

Blandt andet derfor kræver moren nu en højere erstatning, lige som det bliver fremført, at hun har fået psykiske og sociale problemer af sagen og har måttet udskyde sin uddannelse.

LÆS OGSÅ: Katherina fra De Unge Mødre har kontakt med sønnen igen

Det er aldrig blevet bevist, hvem som ruskede Benjamin, så han fik blødninger i hjernen.

Stine Hesselholdt er flyttet fra Holbæk til København i ønsket om en mere anonym tilværelse. Efter hendes løsladelse blev der lavet en specialudgave af De Unge Mødre om hele sagen, men Stine deltager ikke længere i serien.

Der bliver afsagt som i erstatningssagen den 3. oktober.