Russisk lovforslag: Putin skal brev-sende sin sæd til russiske kvinder

En russisk lovgiver - som godt nok er kendt for at få nogle bizarre idéer - har netop afleveret et nyt lovforslag til den russiske regering.

Det skriver den russiske avis Trust ifølge New York Observer.

Forslaget går ud på, at landet ved hjælp af præsident Vladimir Putins sæd skal gøre Rusland endnu mere prægtigt.

- Essensen af mit forslag er meget simpelt, siger den kvindelige lovgiver Yelena Borisovna Mizoulina, som har en juridisk doktorgrad, og står bag det kontroversielle påfund.

- Hver eneste kvindelig russisk borger skal via brevpost kunne modtage præsidentens genetiske materiale, blive gravid med ham og føde et barn. Disse mødre vil så kunne få en særlig støtte af staten, siger Yelena Mizoulina.

Idéen er opstået på baggrund af problemer med fertiliteten i Rusland. I forslaget, som blev fremlagt på skrift i den russiske avis, bliver de pågældende Putin-slægtninge udelukkende omtalt som hankøn.

- Når barnet er født, skal han gives væk, for at blive opforstret i en særlig institution med målet, at han skal være loyal over for sit moderland og over for sin præsident, siger hun.

Hun uddyber, at de ‘specielle institutioner’ skal være i samme stil med de russiske Souvorov-skoler, som er en slags militære kostskoler.

Således skal præsidentens efterkommere i fremtiden danne den militære og politiske elite i landet.

Den kvindelige lovgiver bag forslaget er blandt andet kendt for sin kamp for at undgå, at  russiske børn bliver adopteret af amerikanske forældre, ligesom hun tidligere har udtrykt sin frygt for den russiske nations fremtid.

Hendes seneste forslag, foruden dette, var, at samtlige tilbageværende russiske jøder skulle forlade landet.

- Vi har problemer nok, lød det dengang fra Borisovna Mizoulina.

Desuden har hun, trods sin egen doktorgrad, i dette forår været fremme med et forslag, som skulle forbyde russiske kvinder i at tage en højere videregående uddannelse.

 

Dagens Gossip