Ryder Cup-kaptajn: Thomas Bjørn får en nøglerolle

Den danske golfstjerne Thomas Bjørn får en nøglerolle for Europa i denne uges Ryder Cup - den legendariske holddyst mellem Europa og USA's bedste golfspillere.

Meldingen kommer fra Europas kaptajn, Paul McGinley.

- Thomas er vigtig for os af en række årsager, og den vigtigste er, at han er en af verdens bedste golfspillere, så derfor glæder det os at have ham på holdet.

- Han har prøvet Ryder Cup før, og hans erfaring vil være yderst vigtig i alle aspekter, skriver McGinley i en mail til Ritzau.

Som spiller deltog Thomas Bjørn i Ryder Cup i 1997 og 2002. Begge gange sejrede Europa. I 2004, 2010 og 2012 har silkeborgenseren været med på Europas hold som en af vicekaptajnerne, der hjælper selve holdets kaptajn.

McGinley er ikke overrasket over, at Thomas Bjørn igen er at finde blandt Ryder Cup-spillerne.

- Alle os, som har set Thomas spille de seneste 18 måneder, kan se, at han rent faktisk spiller noget af det bedste golf i sin karriere. Så det er ikke overraskende, at han ret komfortabelt spillede sig til en automatisk plads på holdet.

- Thomas har med sin præstation også givet håb og inspireret alle spillere over 40 år. Han har vist, at en alder over 40 år ikke er en barriere, når det kommer til at deltage i golfsportens største holddyst, lyder det fra McGinley.

Ryder Cup spilles fra fredag til søndag på Gleneagles-banen i Skotland.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip