Rytteriet-stjerne tager på eventyr med konen

De har både været i Norge, Nordjylland, Egypten og Afrika, og til næste år drager "Min Søsters Børn" så ud på eventyr i Canada.

For Rasmus Botoft, der spiller rollen som børnenes onkel Erik, er det største eventyr imidlertid ikke det, man rejser ud for at finde. Hans vigtigste opdagelsesrejse er sket helt tæt på hjemmet i skuespillerens eget privatliv og ægteskab.

- Jeg synes, jeg er på et langt eventyr med min kone. Livet med Lisbeth er mit største eventyr, fortæller Rasmus Botoft om sin hustru Lisbeth Wullf.

Som skuespiller har Rasmus Botoft allerede været langt omkring, siden han i 1993 debuterede i ungdomsfilmen "Smukke dreng". På cv'et står blandt andet en halv snes film og syv års fastansættelse på Det Kongelige Teater.

Mest kendt er Rasmus Botoft dog fra satireserien "Rytteriet", som han lavede sammen med kollegaen Martin Buch.

Men når Rasmus Botoft skal svare på, hvad hans største eventyr til dato har været, er det ikke karrieren, der topper listen. Det gør derimod ægteskabet til skuespillerkollegaen Lisbeth Wullf.

- Jeg synes, vi oplever så meget sammen hele tiden. Alene det at være på vej i livet sammen er et eventyr, siger han.

Rasmus Botoft og Lisbeth Wullf sagde lovformeligt ja til hinanden i Vartov Kirke i København den 23. september 2010.

Da havde de allerede dannet par i 13 år og sammen fået sønnen Wili, som nu er 7 år.

- Vi har jo fandeme kendt hinanden siden, vi var 25. De første mange år var meget kaotiske. Men sådan er det ikke mere, fortæller Rasmus Botoft.

Har Botoft haft en hård dag på jobbet, skal han ikke lede langt efter kvalificeret opbakning. Den findes nemlig lige ved siden af ham i ægtesengen.

- Vi laver jo meget det samme og Lisbeth er en rigtig god samtalepartner. Så på den måde støtter og bruger vi hinanden meget, fortæller han.

Både hustru og søn var med hele vejen til Montreal i Canada, da Botoft i juli var derovre for at indspille "Min Søsters Børn og Guldgraverne".

Filmen har forventet premiere op til vinterferien 2015.

Newspaq

 

Dagens Gossip