Så er det officielt: Jonas Vingegaard har kørt sit sidste løb for Jumbo-Visma

24/11/2023 11:06

Nicolai Steinicke

Nyheder
Foto: Stephanie Lecocq/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Stephanie Lecocq/Reuters/Ritzau Scanpix
Nu er det officielt, at det er slut med Jumbo-Visma.

Mest læste i dag

Cykelholdet Jumbo-Visma, et prominent navn i international cykelsport, annoncerer en betydningsfuld ændring i deres sponsorstruktur. Fra 2024-sæsonen vil holdet bære navnet Visma | Lease a Bike, hvilket markerer en ny æra i holdets historie.

Denne ændring er resultatet af en ny langsigtet sponsoraftale med både den europæiske software-virksomhed Visma og det hollandske firma Lease a Bike, som er specialiseret i leasing af cykler til erhvervslivet. Holdets direktør, Richard Plugge, udtrykte sin begejstring for partnerskabet: "Vi er glade for at kunne bekræfte vores nye aftaler med Visma og Lease a Bike. Det er to internationale virksomheder, som vi har haft et fantastisk partnerskab med."

Det skriver TV 2 Sport.

Det betyder også, at Jonas Vingegaard har kørt sin sidste Grand Tour for Jumbo-Visma som vi kender det.
Dette nye sponsorskifte er ikke kun en ændring i navn, men også en bekræftelse på holdets ambitioner og vækst. "Disse partnerskaber er endnu et stort skridt fremad, og de sikrer, at vi har ressourcerne til videre at udvikle og forbedre vores hold," forklarede Plugge.

Visma, som er en førende software-virksomhed i Europa, og Lease a Bike, der er en del af det hollandske firma Pon og producent af nogle af de største cykelmærker, herunder Cervélo, ser begge partnerskabet som en mulighed for at udvide deres brand og mission. Ward Matser, direktør for Lease a Bike, understregede virksomhedens mål om at inspirere folk til en sundere og mere bæredygtig livsstil gennem cykling.

Denne aftale sætter også en stopper for spekulationer om et saudiarabisk indtog og rygter om Amazon som storsponsor. Den 21. december vil Visma | Lease a Bike-holdet blive præsenteret med nye ryttere, mål for sæsonen og en ny identitet, der symboliserer denne spændende udvikling i verdenseliten inden for cykelsport.