Så nemt er det at tage falske vægttabsbilleder på Instagram

Hvis du er en af dem, der egentlig gerne vil have en veldrejet krop, men ikke rigtig gider ændre på kosten eller knokle igennem på løbebåndet, så er der nu råd for det. Det er Daily Mail, der bringer den gode nyhed.

På Instagram viser en række kvinder således flere imponerende “vægttabsbilleder”, der hverken har kostet blod, sved eller tårer.

- Se resultatet! Det eneste det krævede var løsthængende hår, en hånd på hoften og en ny positur. Hårdt arbejder betaler sig, skriver Instagrambrugeren Crystal Dixon til sit billede.

Sidste år gjorde australske Melanie Ventura det samme, da hun lagde billeder op af sin “transformation”.

På det første billede var hun iført en rød bikini, havde håret sat op og stod med samlede ben, mens hun zoomede ind på sig selv.

På efterbilledet har hun taget en sort trusse på og håret hænger frit. Hun har rank ryg og skuldrene er trukket tilbage, mens hun har en hånd på hoften og suger maven ind. Sidst, men ikke mindst, har hun spredte ben, så de ser slankere ud og så har hun zoomet ud i forhold til det første billede. Og nå ja, så lagde hun selvfølgelig et filter på billedet, så alting så lidt mere lækkert ud på hende.

Selv skrev hun til billedet på sin Instagramprofil:

- Et filter får alting til at se fedt ud. De kan få selv en gris til at se lækrere ud en Beyonce. Så hvad er min pointe? Du skal ikke lade dig snyde af alt du ser i bladene eller på Instagram. 

 

Dagens Gossip