Sådan blev Bieber anholdt: - Hvad fanden har jeg gjort?

Ifølge rapporten modsatte Justin Bieber sig anholdelsen og bandede det bedste han havde lært, da han tidligt i morges blev stoppet af politiet i Miami.

Her kørte han ræs med vennen Khalil Sharieff i to Lamborghinier. To store sort biler kørte bag bilerne for at spærre vejen for andre trafikanter.

Dette blev dog opdaget af en politipatrulje, der fik stoppet ræset.

Læs også: Justin Biebers bekymrede mor: - Bed for min søn!

Justin blev ved med at stikke hænderne i lommen, da han blev udspurgt af politiet, hvilket gjorde betjentene nervøse for, at han fumlede med et våben. De bad ham derfor sætte begge hænder på bilen, så de kunne visitere ham.

- Hvad fanden har jeg gjort? Hvorfor stoppede du mig? lød det blandt andet fra Bieber, hvis ånde lugtede kraftigt af alkohol.

Hans øjne var blodskudte, han var rød i hovedet, og hans bevægelser var påfaldende langsomme, som var han påvirket af alkohol eller stoffer, lyder det i politiets rapport.

Læs også: Justin Bieber kastede æg mod naboens hus

Han satte hænderne på bilen, men vendte sig flere gange om mod betjenten. Betjenten advarede Bieber om, at han ville blive anholdt, hvis han ikke gjorde som der blev sagt. Det fik dog ikke Bieber til at blive mere samarbejdsvillig, og han blev taget med på stationen, hvor han blev fotograferet i en orange fangedragt med et stort smil på læben. Rapporten og fotoet har politiet offentliggjort på sin Twitter-profil.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se politiets rapport fra anholdelsen herunder:

 

Dagens Gossip