Sådan bliver Carl Philips bryllup med reality-babe Sofia

Der bliver nok knust en del pigehjerter verden over 13. juni næste år. Her gifter den populære svenske prins, 35-årige Carl Philip sig nemlig med sin kæreste gennem fem år, 29-årige Sofia Hellqvist, oplyser parret i en pressemeddelelse.

Læs også: Svensk prins stoppet af falsk betjent

Brylluppet skal stå i Slottskyrkan, hvor også Carl Philips lillesøster, prinsesse Madeleine i juni sidste år blev gift med amerikanske Christopher O'Neill. Storesøster Victoria valgte derimod at blive gift med sin prins Daniel i Storkyrkan i Stockholm tilbage i juni 2010.

- Vi ser frem til et sommerbryllup i midten af juni, hvor Sverige er vældig smuk. Det er en stor dag for os, og vi er vældig glade, siger parret i pressemeddelelsen.

Læs også: Kong Carl Gustaf involveret i trafikuheld

Parret mødte hinanden i 2010 gennem fælles venner. Sofia Hellqvist har studeret revision i New York, er uddannet yogalærer og har arbejdet som model. I 2005 var hun med i den svenske version af Paradise Hotel, hvor hun nåede til finalen.

Carl Philip er den tredje i den svenske tronfølge efter kronprinsesse Victoria og hendes datter, prinsesse Estelle.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip