Sådan får du hot ferie-sex uden at tage til udlandet

Cecilie Wenstrup, NewsDesk, Aller Media

God ferie-sex, hvor du og din kæreste virkelig giver den gas på lagnerne, behøver ikke at være kedelig bare fordi I holder ferien derhjemme, for hvorfor ikke lade den eksotisk og erotiske ferie komme til jer.  Her er fem gode måder at få hot ferie-sex på – derhjemme.

Har du haft flere sexpartnere end gennemsnittet?

Lav forarbejdet

Når du plejer at tage på ferie, så plejer du garanteret også at lave et godt forarbejde rent skønhedsmæssigt.

Og hvorfor droppe det bare, fordi du ikke skal slænge dig på en italiensk strand i år sammen med din udkårne.
Barber dine ben, læg ny neglelak på og gå til frisøren.  For skal du have en ’staycation’, så skal du da virkelig gøre noget ud af dig selv. Gør dig selv lækker fra top til tå siger Alison Tyler forfatter til bogen ’Never Say Never: Tips, Tricks and Exotic Inspiration for Lovers’ til Women’s Health.

Få stranden til dig

Drømmer du om stranden, men er det bare umuligt at komme til en, så har Alison Tyler et godt forslag.
Tag din bikini på og få din kæreste til at smøre dig ind i en lækker sommerduftende olie. Sæt lidt Chris Isaak, Beach Boys eller andet surfermusik på og miks et par frozen margaritas. Du vil nærmest have det som om, at stranden er kommet til dig, siger Alison Tyler.

Her er det sexlegetøj, jyderne helst vil hygge sig med

Lav dit soveværelse om til et hotelværelse

Når du ankommer til et hotel, så er det første dine øjne støder på formentlig den indbydende dobbeltseng, og hvorfor ikke gøre det samme hos dig selv?
Red sengen på hotelmanér og læg lidt chokolader ovenpå din rene pude. Har du et stort spejl, der kan flyttes rundt på, så placer det på en måde, så du og din kæreste får det bedste view til hinanden, når I uden tvivl lander på sengen inden for få minutter, siger Tyler.

Sex i badet
Er du den heldige indehaver af et badekar, så udnyt det, for pokker, til fulde. Lav et lækkert skumbad i bedste Hollywoodstil eller put badeolie i badekarret. 

Sæt stearinlys ud på badeværelset og find et par lækre fluffy håndklæder frem, og tag et dejligt skumbad sammen. Har du ikke et badekar, så er der jo nærmest ingen grænser for, hvad man kan finde på i en bruser …

Sov længe og dyrk sex, sex, sex
Noget af det bedste ved at have ferie er, at man kan lade tiden flyde. Man behøver ikke at stå op på et bestemt tidspunkt.

Så hvis du skal minde dig selv om, at det er tidspunktet, hvor du plejer at stå op, så sæt uret, men nyd i stedet at du har tid til at dyrke uhæmmet sex med din kæreste.
 

 

Dagens Gossip