Sådan følger du Kevin Magnussen på mobilen

Skrevet af Mere mobil

15/03/2014
Formel 1 2014 kommer til at sætte sig i mange danskeres hukommelse, som året hvor danske Kevin Magnussen fik sin debut. Men hvis ikke du har mulighed for at følge ham på TV, når de røde lygter søndag morgen slukkes over banen i Melbourne, Australien. Så er der heldigvis hjælp at finde. Sidder du med en Android eller iOS enhed, så kan du nemlig følge alle 19 løb i 2014 sæsonen, på mobilen via disse tre muligheder: For iOS folket kan du via dette link hente den officielle Formel 1 applikation til enten din iPhone eller iPad. Sidder du med en Android smartphone eller tablet, kan du via dette link hente den officielle Formel 1 applikation til din enhed. Begge applikationer understøtter ”in-app” køb for uddybende løbs-information. Applikationerne er dog gratis at hente ned på din enhed. Din tredje mulighed for at følge Kevin Magnussen og resten af Formel 1 feltet er via dens officielle hjemmeside, der er tilpasset mobilen. Dette kan gøres lige her: mobile.formula1.com.

Mest læste i dag

Formel 1 2014 kommer til at sætte sig i mange danskeres hukommelse, som året hvor danske Kevin Magnussen fik sin debut.

Men hvis ikke du har mulighed for at følge ham på TV, når de røde lygter søndag morgen slukkes over banen i Melbourne, Australien. Så er der heldigvis hjælp at finde.

Sidder du med en Android eller iOS enhed, så kan du nemlig følge alle 19 løb i 2014 sæsonen, på mobilen via disse tre muligheder:

For iOS folket kan du via dette link hente den officielle Formel 1 applikation til enten din iPhone eller iPad.

Sidder du med en Android smartphone eller tablet, kan du via dette link hente den officielle Formel 1 applikation til din enhed.

Begge applikationer understøtter ”in-app” køb for uddybende løbs-information. Applikationerne er dog gratis at hente ned på din enhed.

Din tredje mulighed for at følge Kevin Magnussen og resten af Formel 1 feltet er via dens officielle hjemmeside, der er tilpasset mobilen. Dette kan gøres lige her: mobile.formula1.com.