Sådan overlever denne hjemløse: Knalder en ny kvinde hver nat

26-årige Joe er hjemløs. Alligevel tilbringer han de fleste nætter i en behagelig seng, får regelmæssige bade og holder sit udseende ved lige.

Han klarer sig nemlig igennem livet som hjemløs ved at score kvinder, som han kan sove hos.

- Det er ikke fordi, at jeg glemte, hvordan man får fisse, bare fordi jeg blev hjemløs, siger han i et interview med Elite Daily.

Læs også: Måbende plejehjemsbeboere ser hjemløs mand knalde madras

Han siger, at han sover hos de kvinder, han scorer tre til fire nætter om ugen. Resten af tiden sover han på en papkasse på gaden. 

Han går i supermarkeder, hvor han "låner" gele til håret, og han har fire sæt tøj, som han synes ser ordentlige ud.

- Mit ansvar er ikke at se hjemløs ud siger han.

Kvinderne, som han går hjem med, ved ofte ikke, at han er hjemløs. Og nogle gange får han lov til at blive i flere dage.

- Det kommer mere eller mindre and på det pik, jeg giver. Hvis jeg giver god pik, er jeg der som regel et par dage, fortæller han åbenhjertigt.

Læs også: Hjemløs mand lægger arm for penge - og så gør han noget fantastisk

Han blev smidt ud hjemmefra, da hans mor opdagede, at han havde et hemmeligt lager med stoffer. I dag er hans største last hans drikkeri.

Han klarer sig dog ved at tigge, hvilket han tjener 150 dollars på om dagen - mere end 860 kroner. Nogle gange giver han endda selv penge til andre hjemløse. Han mener selv, at det er hans velplejede udseende, der er hemmeligheden bag hans succes som tigger.

- Grunden til, at folk giver mig så mange penge, er, at de indser, at de er så fucking tæt på selv at blive hjemløse, siger han.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip