Sådan tæmmer du dit korte hår i varmenDu er lækker brun, har de helt rigtige sandaler på, kjolen sidder godt, og du har det egentlig virkelig godt med dig selv, indtil dit blik fanger dit hår, eller det der skal forestille at være dig hår, men som nu har udviklet sig til en vild høstak, der vender og drejer sig efter egen vilje.

Dit humør falder, for hvorfor pokker vil det hår ikke sidde? 

Måske bruger du de forkerte hårprodukter, eller også glemmer du, at du er nødt til at gå lidt anderledes til værks overfor det korte hår her i varmen, skriver allure.com. 

Heldigvis kan hårstylist og ekspert udi kort hår, Tim Rogers, hjælpe med et godt trick eller to.Solen skader dit hår – få 7 tips til sundt sommerhår herVask dit hår hver dag

Du plejer måske ikke at vaske dit hår hver dag, men her om sommeren er det en rigtig god idé. Tørshampoo er fint, men om sommeren skal der mere til, og dagen efter en varm arbejdsdag eller svedtur, så vil dit hår gerne under vand.- Det er en god idé at starte dagen med at vaske hår, fordi du dermed får mere kontrol over det, og du er nødt til at kunne arbejde nogle produkter ind i det, siger Tim Rogers.Brug fladjern

Fladjernet er nu officielt udnævnt til at være din bedste ven, især hvis du er en krøltop, forklarer Tim Rogers:

-Specielt hvis du har krøller, så skal du bruge fladjernet, når du har mulighed for det, og det skal du også, selvom dit hår er fladt til at starte med. Det hjælper med at holde det på plads. På den måde kan du trækker siderne længere ned, end du normalt vil kunne, og du kan putte det bag ørerne for at få det væk fra dit ansigt.


Prins William og prins Harry slår et slag for kongefamilien på de sociale medier 

Overvej din produkter

Start med at putte alle produkter med silikone og olier bagerst i skabet, for de er ikke gode til dit sommerhår, forklarer Tim Rogers:

-Folk rækker ofte ud efter (produkter med disse ingredienser) disse, fordi de tænker, at det vil holde vægten af deres hår nede, og give dem kontrol. Men i virkeligheden, så er olie og silikone porøse for fugt, så det garanterer ikke, at du kan bekæmpe krus. I stedet skal du gå efter produkter uden olie og silikone, og når du så er i gang, så skal du tjekke, om der er meget vand i produktet. Er der det, så vælg noget andet, for vandet vil også gøre dit krus værre. Tænk på hår-pynt

Hårbøjler, tørklæder og pynt er ikke for alle, men kan du på nogen måde se dig selv med det, så er det en virkelig god måde at overleve de dårlige hårdage på om sommeren. Det hjælper dit hår væk fra hovedet, hvilket kan være utrolig praktisk på en varm sommerdag, og så holder det dine korte lokker på plads.

Men tag ikke hvad som helst på, vær lidt selektiv og tænk over, hvad der klæder dig, forklarer Tim Rogers om hårpynt:


- De kan være lidt kiksede, og jeg ender tit op med at tænke, at det ser for sødt ud. Kig derfor efter tynde hårbånd eller et tørklæde, der dækker toppen af ørerne. De kan sagtens være smarte, og på den måde gør du det lidt mere lækkert. 
Mette Skøtt, NewsDesk, Aller Media

 

Dagens Gossip