San Diego overrasker Cincinnati i NFL-slutspil

San Diego Chargers leverede søndag en af de overraskelser, som er med til at give slutspillet i NFL-ligaen en særlig charme.

Chargers besejrede hjemmestærke Cincinnati Bengals 27-10 på udebane i den såkaldte wildcard-runde.

Cincinnati Bengals havde vundet samtlige otte hjemmekampe i grundspillet i denne sæson, hvilket kun New England Patriots og New Orleans Saints også præsterede.

For en måned siden vandt holdet desuden 17-10 over San Diego Chargers i grundspillet, og det skete endda på sidstnævntes hjemmebane.

Men anført af den rutinerede quarterback Philip Rivers lykkedes det altså for Chargers at bygge videre på den gode form, der havde givet klubben fire sejre på stribe som afslutning på grundspillet.

Bengals-quarterbacken Andy Dalton havde en skidt aften, eftersom han tre gange måtte se bolden blive grebet af en modstander.

San Diego Chargers, der blot vandt 9 kampe i grundspillet, kommer på en stor opgave, når holdet i næste runde ude møder Denver Broncos, der er topseedet i AFC-konferencen.

Chargers kan dog hente selvtillid i det faktum, at holdet for knapt en måned siden vandt 27-20 ude over Broncos, der tidligere i sæsonen havde vundet på udebane over Chargers.

/ritzau/

 

Dagens Gossip