Sangcrooner afslører: Jeg stammede som barn

Han er kendt for sin bløde, charmerende stemme, når han synger kærlighedsserenader, men sådan har det ikke altid lydt for sangeren Ed Sheeran.

Den 24-årige unge crooner stammede nemlig som barn, fortæller han til The Hollywood Reporter, efter han mandag blev hædret med prisen American Institute for Stuttering's Freeing Voices Changing Lives Benefit Gala for at stå frem offentligt og fortælle om lidelsen.

- Jeg var et meget underligt barn, der havde store modermærker i ansigtet, som jeg fik laserbehandling mod, men lægerne glemte narkosen, og det gjorde, at jeg efterfølgende begyndte at stamme, fortæller sangeren.

- Jeg manglede også den ene trommehinde, så min stammen var faktisk det mindste af mine problemer, siger den unge Grammy-nominerede sanger og beretter:

- Det sværeste var at vide, hvad man havde lyst til at sige, men uden at være i stand til at kunne gøre det, fortæller Sheeran og takker i dag den hårdtslående rapper Eminem for kunne synge sine megahits som "Thinking Out Loud".

- Min onkel sagde, at Eminem var den nye Bob Dylan, så han købte "The Marshall Mathers"-pladen til mig uden at vide, hvad det var for noget musik, fortæller den rødhårede musiker og fortsætter:

- Eminem rapper meget hurtigt og melodisk, og det hjalp mig faktisk af med min stammen, siger den britiskfødte sangstjerne, der havde en opfordring til publikum.

- Fra en tidligere stammers synspunkt synes jeg ikke, I skal behandle det som et problem. Få den hjælp, I har brug for, men lad det aldrig nogensinde definere jeres liv.

- I skal ikke bekymre jer om at stamme, være sære eller skøre. Hvis man prøver på at spille smart, ender man bare med at være kedelig, når man ikke er sig selv. Nyd jeres særheder - at være underlig er fantastisk. De fleste succesfulde mennesker startede livet som underlige børn uden venner, siger Sheeran.

Ed Sheeran spillede senest koncert i Danmark den 11. november 2014.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip