Sanger revset for mistolket døds-snak

Efter de første meldinger om Lana Del Reys flirtende forhold til visse rockstjerners tidlige død, var den amerikanske sangerinde hurtig til at forklare, at hun var blevet misforstået i det oprindelige interview med avisen The Guardian.

Men tilsyneladende ikke hurtig nok til at undgå alle repressalier.

For den afdøde grungepionér Kurt Cobains efterladte datter, Frances Bean Cobain, har nu angrebet den 28-årige sangerinde gennem det sociale medie Twitter.

- At unge musikere afgår ved døden bør ikke romantiseres. Jeg kommer aldrig til at kende min far, fordi han døde ung, og det bliver noget eftertragtelsesværdigt, fordi folk som dig synes, det er sejt, tweeter Frances Bean Cobain direkte henvendt til Lana Del Rey.

- Men det er det fucking ikke. Omfavn livet, for du har kun det ene. De folk, du nævnte, spildte deres liv. Vær ikke et af de mennesker, du er alt for talentfuld til at spilde dit, fortsætter hun.

Og det er ikke gået ubemærket forbi næsen på den pladeaktuelle Del Rey, der var lige så hurtig til at forklare sig på selvsamme Twitter.

- Det hele er godt. Intervieweren stillede mig en en masse spørgsmål om din far. Jeg fortalte, at jeg kunne lide ham, fordi han var talentfuld og ikke fordi, han døde ung, svarer Del Rey.

21- årige Frances Bean Cobain er den eneste datter af Kurt Cobain og hans enke, sangerinden Courtney Love.

Newspaq

 

Dagens Gossip