Sangerinde bliver mor for første gang

Det har længe været offentligt kendt, at den amerikanske sangerinde Kelly Clarkson var gravid, og at hun skulle føde en pige.

Og nu er det endelig sket. Torsdag den 12. juni blev den 32-årige "American Idol"-vinder mor for første gang, da hun fødte en lille pige ved navn River Rose Blackstock. Clarkson har fået datteren med sin mand Brandon Blackstock, der allerede har to børn fra et tidligere forhold, og den nyfødte pige er en længe ventet tilføjelse til familien.

- Vores guldklump River Rose Blackstock ankom den 12. juni! Tak til alle for deres lykønskninger, Brandon og jeg er i den syvende himmel, skriver sangerinden på sin Twitter-profil.

Foruden glæden ved at være blevet mor er den amerikanske popsangerinde sandsynligvis også glad for, at hun nu er færdig med at være gravid. Den 4. juni tweetede hun i hvert fald, at hun efterhånden var ved at være træt af, at hendes datter ikke kom ud.

- Okay, min lille pige er nødt til at komme ud så snart som muligt. Mor er træt, hævet og har det forfærdeligt, skrev "Since U Been Gone"-hitmageren således på Twitter.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip