Sangerinde: Jeg sultede mig selv

Nu om dage nægter hun at underlægge sig musikbranchens krav om en tynd krop. Men før i tiden sultede sangerinden Lily Allen sig inden video- og fotoshoots for at passe ind i formen på den perfekte popsangerinde.

Det fortæller sangerinden ifølge Female First til Elle Magazine.

Det var først med videoen til sin seneste single, "Hard Out Here", at Allen valgte at droppe udsultningen.

-  Jeg følte mig meget modig, da vi filmede "Hard Out Here". I alle mine tidligere video- og fotoshoots har jeg sultet mig selv i flere dage op til for at være tynd nok, siger sangerinden til Elle Magazine og fortsætter:

- Men i den her video har jeg leggings på! Og en helt stram t-shirt med en bh uden på. Altså, man kan se bulerne. Det var ikke nødvendigvis kønt, men jeg følte, at jeg måtte gøre det på den måde. Fordi jeg er en kvinde nu og har fået to børn, og det vil jeg ikke skjule, siger hun.

Allen, som har to døtre, Ethel på to år og Marnie på 13 måneder, med sin mand Sam Copper har tidligere lidt af en spiseforstyrrelse.

Men drømmen om en flad mave er blevet slettet af ønsket om at bruge tid sammen med døtrene.

- Jeg kunne være tynd, hvis jeg ville, ved at træne rigtigt meget. Men det har jeg bare ikke tid til nu om dage, siger hun og fortsætter:

- Hvert sekund jeg ikke arbejder, tilbringer jeg med mine børn. At tage en time eller mere ud af min dag for at blive tynd: Jeg gør det ikke, siger sangerinden. 

Lily Allens nye album forventes at komme ud senere i år.

Newspaq

 

Dagens Gossip