Sangsild taler ud: Derfor blev jeg indlagt

admin

|

27/06/2014
Rygterne svirrede, da den amerikanske sangerinde Ke$ha i slutningen af 2013 tjekkede ind på et afvænningscenter i nærheden af Chicago. Var hun deprimeret? Drak hun? Spiste hun ikke længere?Selv sagde Ke$ha dengang, at de mange koncerter blev aflyst, fordi hun havde brug for tid. Tid til at lære at elske sig selv igen. Men nu bekræfter hun, at der i sagens natur var tale om en spiseforstyrrelse. Intet mere, intet mindre. - Arbejdet med min seneste plade, Warrior, var en ulykkelig proces, og det ødelagde mig fuldstændig, fortæller hun til det amerikanske magasin Teen Vogue.- Jeg kæmpede som bare fanden for at holde det hele råt, men i sidste ende endte jeg med at promovere noget, der var langt fra det dyr, jeg gerne vil være, fortsætter den 27-årige sanger. I dag understreger Ke$ha, at hun ser tilbage på den tid som en afgørende periode i hendes liv. - For at få et gennembrud, er du nødt til at have et sammenbrud, og jeg oplevede helt sikkert begge dele. Set i bakspejlet reddede det mit liv, indrømmer den unge sangstjerne. Selv er hun ikke i tvivl om, hvad der forårsagede den slemme spiseforstyrrelse. - Tingene blev værre, fordi jeg er i en industri, hvor folk fotograferer din krop, zoomer ind, forstørrer det op og sætter det på forsiden af et magasin. Og folk skriver nogle forfærdelige kommentarer.Newspaq

Dagens topnyheder

Rygterne svirrede, da den amerikanske sangerinde Ke$ha i slutningen af 2013 tjekkede ind på et afvænningscenter i nærheden af Chicago. Var hun deprimeret? Drak hun? Spiste hun ikke længere?

Selv sagde Ke$ha dengang, at de mange koncerter blev aflyst, fordi hun havde brug for tid. Tid til at lære at elske sig selv igen.

Men nu bekræfter hun, at der i sagens natur var tale om en spiseforstyrrelse. Intet mere, intet mindre.

- Arbejdet med min seneste plade, Warrior, var en ulykkelig proces, og det ødelagde mig fuldstændig, fortæller hun til det amerikanske magasin Teen Vogue.

- Jeg kæmpede som bare fanden for at holde det hele råt, men i sidste ende endte jeg med at promovere noget, der var langt fra det dyr, jeg gerne vil være, fortsætter den 27-årige sanger.

I dag understreger Ke$ha, at hun ser tilbage på den tid som en afgørende periode i hendes liv.

- For at få et gennembrud, er du nødt til at have et sammenbrud, og jeg oplevede helt sikkert begge dele. Set i bakspejlet reddede det mit liv, indrømmer den unge sangstjerne.

Selv er hun ikke i tvivl om, hvad der forårsagede den slemme spiseforstyrrelse.

- Tingene blev værre, fordi jeg er i en industri, hvor folk fotograferer din krop, zoomer ind, forstørrer det op og sætter det på forsiden af et magasin. Og folk skriver nogle forfærdelige kommentarer.

Newspaq