Sarah Grünewald: Det er et kærlighedsbarn

Vild med dans-værtinden Sarah Grünewald kunne fredag aften afsløre på direkte tv, at hun er gravid.

Hende og manden Rasmus Backhaus bliver nemlig forældre til deres første barn til foråret, og familieforøgelsen har længe været planlagt.

- Det er både et ønskebarn og et kærlighedsbarn, så det har jo været planlagt. Nu er det endelig sket. Det er virkelig en vild oplevelse, for det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg efterhånden har taget et par graviditetstester, siger Sarah Grünewald, da Ritzau Fokus møder hende efter danseshowet.

Den 31-årige tv-vært og skuespiller blev sidste år gift med tekstforfatteren Rasmus Backhaus, og han blev også utroligt glad for den dejlige nyhed.

- Rasmus var heldigvis hjemme, da jeg fandt ud af det. Han skreg af grin inde i sengen, da jeg kom og sagde, at den altså var god nok. Det er simpelthen så dejligt, siger hun.

Indtil videre har Sarah Grünewald ikke haft de store gener under graviditeten udover en smule kvalme og træthed. Hun mener også selv, at timingen er helt perfekt.

- Jeg kan få lov til at have noget tid til min mand og min baby her til foråret, og så kan jeg forhåbentligt komme tilbage til Vild med dans igen til efteråret, siger hun. 

På de sociale medier har flere spekuleret i, hvorvidt den kendte værtinde var gravid. Og hun har selv haft svært ved at skjule det for seerne.

- Det har været så svært at skjule det, for man er jo enormt glad. Men man skal være sikker på, at alt er som det skulle være, og der var nogle mennesker omkring mig, som jeg gerne ville fortælle det til, før offentligheden fik det at vide. Jeg har skullet suge maven lidt ind, griner hun.

Det er tredje gang, at Sarah Grünewald er vært for det populære danseprogram, og hun kan igen opleves på skærmes næste fredag klokken 20.00 på TV2.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip